Piirustus ennakkoon

Padel on maailman nopeimmin kasvava urheilulaji. Skandinaviassa Acenta - house of padel on noussut hallitsevaksi toimijaksi asiantuntemuksensa, kenttärakentamisen, verkkokauppojen ja alan vahvimpien tuotemerkkien jakelun ansiosta.
Lajin kasvun yhteydessä Euroopassa yhtiö haluaa nyt tehdä erän saadakseen entistä paremman otteen Euroopan markkinoilla. Nukkuvat jättiläiset kuten Saksa, Puola, Romania ja Iso-Britannia ovat edelleen lähtökuopissa lajin perustamisessa ja potentiaali on valtava.

Haluatko olla osa Norjan padel-seikkailua?

Ilmoita kiinnostuksesi, niin lähetämme sinulle lisätietoja ilman velvoitteita.

Kontakt oss

Haluaisin, että yritys ottaa minuun yhteyttä ennakkotilauksen mahdollistamiseksi *
* Näitä tietoja käytetään vain tämän kampanjan tarkoituksiin. Kaikki tiedot poistetaan, kun tämä kampanja on päättynyt.
Kuninkaallinen Padel

Starvie

Bidi Badu

Sergio Tacchini

Akkeron
Meillä on toimistot Norjassa ja Ruotsissa, yhteistyökumppaneita Suomessa ja Tanskassa sekä jälleenmyyjiä ja agentteja kaikissa maissa
Meillä on jakelusopimukset johtavien merkkien kanssa

Meillä on erittäin hyvä näkemys ja tuntemus markkinoista ja tuotteista

Meillä on itse kehitettyjä ratkaisuja verkkokaupankäyntiin ja tytäryhtiöihin, jotka on rakennettu nopeasti kansainväliseksi alustaksi

Olemme allekirjoittaneet sopimuksia pelaajien, valmentajien ja lähettiläiden kanssa
Acenta toimittaa mailoja ja muita padeltarvikkeita monille maan padelseuroille ja padelkeskuksille, sekä että palvelemme B2C:tä padelutstyr.no:n kautta.

Ruotsissa toimitamme laajemmassa mittakaavassa etailille ja vähittäiskaupalle, kuten: mm: Stadium, Intersport, Boozt, NK Sport, Nelly ja monet paikalliset urheiluliikkeet.
Johnny Gravfort (omistaja 35,7 %), puheenjohtaja: Verkkokauppa, markkinointi, myynti ja liiketoiminnan kehittäminen.
Hänellä on 5 vuoden kokemus IT-alalta sekä jälleenmyyjältä, jakelusta että valmistajamyynnistä sekä useista erilaisista hallitustehtävistä. Myi yrityksensä Atealle vuonna 2015 ja on sittemmin perustanut useita yrityksiä, jotka ovat sekä vakiintuneita että kasvuvaiheessa. Perusti Norjan ensimmäisen padel-keskuksen ja Acentan vuonna 2017.

Daniel Persson (omistaja 24,5 %), toimitusjohtaja Ruotsi: johtaminen, myynti, logistiikka ja liiketoiminnan kehittäminen.
Koulutuksensa Växjön yliopistossa taloustieteessä ja logistiikassa. Aloitti uransa ICA:n pääkonttorissa Tukholmassa projektipäällikkönä, viime vuodet hän on työskennellyt vähittäiskaupassa mm. Hummel Sportin toimisto ja viimeiset 2 vuotta brändeillä, kuten Varlion ja Sergio Tacchini.

Carsten Johansen (omistaja 14,79 %), toimitusjohtaja Norja: johtaminen, myynti, brändäys ja TB. Hän on koulutettu markkinoija NMH:ssa. Hänellä on taustansa jalkapalloilijana korkeimmalla kansallisella tasolla. On sittemmin rakentanut Bocata Foodfactoryn & Cofeebarin ja Nobel Catering & Conditorin yhdeksi Norjan suurimmista catering-alan toimijoista. Hänet haettiin johtamaan Acentaa vuonna 2020.

Roland Alm (omistaja 24,5 %), myyntipäällikkö:
Myynti, brändäys, tiiminrakennus ja konseptipäällikkö. Hänellä on 20 vuoden kokemus urheilualalta. Aloitettiin Quicksilverin myynnistä
ja muutamaa vuotta myöhemmin häntä etsittiin Hummelille. On työskennellyt suurten ketjujen, kuten Stadiumin ja
Intersport sekä jälleenmyyjät, kuten Boozt, NK sport ja Nelly. Viime vuosina hän on työskennellyt yhdessä Daniel Perssonin kanssa padel-tuotteiden jakelun sekä Varlionin ja Sergio Tacchinin jakelun parissa.