Padelin talo Eurooppaan

Padel-kentät ovat osa House of padel -yhtiötä, joka on yksi Skandinavian johtavista padel-laitteiden toimittajista ja joka myy tuhansia mailoja, kenkiä, vaatteita, muita asusteita ja kenttiä. Meillä on mm. huikeat 45 %:n markkinaosuus kaikista Norjassa rakennetuista kursseista ja tuntee maaolosuhteet, sään ja tuulen. Lisäksi meillä on parhaat laitteet jälleenmyyjäsopimustemme kautta Starvien, Dropshot Royal Padelin, Sergio Tachinin, Bidi Badun ja muiden kanssa.

House of Padel tarjoaa kaikkea padel-laitteista, kenttien, hallien, huonekalujen, valvonnan ja kulunvalvontajärjestelmien asennuksesta padelhalliin.

Voit tuntea olosi täysin turvalliseksi, kun valitset meidät padelkumppaniksesi.

Missiomme on jakaa intohimo padeliin ja opastaa sinua prosessin läpi ideasta ensimmäiseen vetoon ja sen jälkeen.

Jos haluat oppia lisää tarjoamistamme upeista kursseista, voit tehdä sen vierailemalla testikeskuksessamme Norjassa, jossa on yhteensä 9 erilaista rataa ja pintaa. Täällä olemme käyttäneet kaikkia myymiämme tuotteita ja ratkaisuja!

Ota meihin yhteyttä

Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä osoitteeseen salg@padelutstyr.no tai ota yhteyttä aiheasiantuntijaamme numeroon +47 924 32 211 tai +46 76 050 65 14.
-----------
Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille sähköpostia osoitteeseen salg@padelustryst.no tai sales@padelustryst.se kaikentyyppisten pyyntöjen osalta.

Toimitus EU:n sisällä

Toimitamme tuotteet EU:n sisällä. EU:sta riippumatta tilauksesi lähetetään DHL:n, Bringin tai muiden tunnustettujen kuljetusyhtiöiden toimesta ja toimitetaan suoraan kotiovellesi tai muuhun määrittämääsi paikkaan. Pakkauksia käsitellään erittäin huolellisesti, joten tilatut tuotteet toimitetaan sinulle turvallisesti ja hyvin, juuri sellaisina kuin odotat niiden olevan.

Vain alkuperäiset tavarat

Takaamme myymiemme tuotteiden korkeimman laadun. Tuotteemme tulevat suoraan hyväksytyistä kanavista. Testaamme myös kaikkia myymiämme tuotteita, joten tiedämme kuinka ne toimivat ja niiden pitäisi olla. Meillä on vain ammattitaitoinen henkilökunta, joten tunnemme myymämme tuotteet.